Jumat, 15 Januari 2010

Wayang Bodor

Daripada Stress, mending urang lenyepan bodor ti Lingkung Seni Giri Harja III, nu di pupuhuan ku Ki Dalang Prof. Asep Sunandar Sunarya. Mangga kantun ngundeur file-na . . .

1. Giri Harja III - Cepot Cawokah

Undeur

2. Giri Harja III - Cepot DiOpname

Undeur

3. Bodoran Giri Harja III - Buta Terong

Undeur

4. Giri Harja III - Cepot Tatarucingan

Undeur

4 komentar:

  1. yang jadi bi ijem teh saha nya kang? panasaran...

    BalasHapus
  2. haduh halah, gening teu tiasa diunder file na teh...

    BalasHapus
  3. ass..punten agan..ka anu gaduh blog iyeu.....upami aya carios anu tos teu manfaat mah di hapus wae (maksad na link nu tos resak)...kajabi bade di lereskeun link na.....se'uer nu peryogi kana carita iyeu...kanggo pang beberah manah...tapi ari pas bade di undeur link na damage mah sanes jadi pang beberah manah....tapi janteun pikeuseuleun manah.....hatur nuhun mugi tiasa di perhatoskeun....iyeu mah ti nu mika resep seni budaya sunda wayang golek.....wass

    BalasHapus

Komentar Via Facebook